Syprosess for Monte Napoleone skjorte

Monte Napoloene-skjorter er et av de førsteklasses italienske skjortedesignproduktene, laget både av hender og maskin, og representerer luksusnivået i skjorte-couture for menn.

Vår mange års erfaring fra italiensk håndverk utfører vi for å levere dine best tilpassede skjorter.
Vi kan gi deg små detaljer som viser hvordan vi setter standarden vår:

Fine sting

Vi bruker tynnere og finere Coat Epic-tråder for å gi sømmene våre jevnere spor og øke antall sting per cm/ tomme. Ved å se på sømmene kan du se om det er en high-end eller en billig skjorte som er laget av stingene.

Sidesøm 1 mm

Vi setter sidesømmen vår med 1 mm søm. Rengjør på overflaten og under. Vi tror en sterk søm på 1 mm vil se sterkere og ren ut. Jeg kan fortsatt holde skjorten trang når du har den på.

Fusing

Mange vet kanskje ikke dette, men sammensmelting er noe av det viktigste å lage skjortene. Spesielt området for en skjortekrage og mansjett. Vi bruker en av verdens beste fikseringsmaskiner fra Tyskland; Veit Kannegeiser Press 1000mm for å gi det beste utseendet til kragen og mansjetten. Unik fra enhver annen smeltemaskin – den har en kjøleprosess etter varme, som vil gi mellomfôret bedre grep på stoffene også. Fordi du ikke vil ha “boblen” under mansjetten og kragen etter noen få vask. Derfor må du vite hvordan du kombinerer interlining- og fusermaskinen riktig.

Kragestativ fusing

Vi smelter sammen kragen på utsiden, og viser en fin og ren utvendig krage, som gir en mykere håndfølelse. Dette er en ny smeltestil ettersom en moderne smart fritidsskjorte krever at kragene er myke og har et naturlig stoffutseende.

Knappomslag og varmeforsegling

For å garantere at knappene våre aldri faller av skjortene dine – bruker vi en av de mest høyteknologiske MMS-knapppakker og -forseglingsmaskiner fra Storbritannia. Den sikrer festene til knappen din, og samtidig lett for brukere å knipse i skjortene, eller knappe opp.