HVORDAN TAR RIKTIG MÅL PÅ EN SKJORTE?

Når det gjelder å se elegant ut, vil en standard skjorte ganske enkelt ikke gi deg den «look» du vil ha. I virkeligheten kommer de beste skjortene du noen gang vil ta på deg, er fra en skjorte-produsent som kan skreddersy en skjorte til dine mål.

Til syvende og sist er det ingenting som vil føles bedre enn å ha på seg enn en skjorte som du føler som «hånd i hanske» for den er laget nøyaktig for din egen unike kroppsform. Jada, det kommer ofte til å koste litt mer, men tenk på verdien du får tilbake. Det er et ordtak som de fleste av oss kjenner til «dress for success».

Vi tilbyr våre kunder gratis skreddersy ermer- og skjorte-lengde ved kjøp gjennom vår nettbutikk. Ønsker du å skreddersy andre deler på skjorta så betaler du kun for den delen du vil øke eller minske i målene. Fordelen med dette er at du ikke trenger å betale altfor mye unødvendige klisje-kostnader når du for eksempel skal bare ha livet utvidet noen centimeter. Denne bestillingen går direkte til fabrikken vår som kan gjøre de justeringene som eventuelt blir bestilt. Prosessen tar maks 14 dager ekstra.

GUIDE: SLIK MÅLER DU DIN SKJORTE RIKTIG.

  1. Skjorte-lengde. Legg gammel skjorte som du syns har en passer fin lengde flatt på et bord eller gulv. Mål på baksiden av skjorta; rett under snippen og langs nedover – der du ønsker at skjorte-lengden skal avsluttes
  2. Ermer-lengde
  3. Midje (helt rundt). Prøv å finn den nedre kant av ribbeina og toppen av hoftekammen og legg målebåndet rundt midje. Pust naturlig og stå helt avslappet med magen.
  4. Bryst (helt rundt). La målebåndet gå under armhulene og rundt den bredeste delen av brystet.
  5. Hofte (helt rundt). Still føttene inntil hverandre og legg målebåndet rundt hoften – rundt den bredeste delen av setet.
  6. Skulder
  7. Armhull

Skal du først betaler en høy pris for en skjorte, få deg en skjorte som passer.

FORKLARING PÅ SKJORTER STØRRELSER. Størrelse fordeling; enklest å forstå hvilke størrelser du har:

37 – 38 cm = S
39 – 40 cm = M
41 – 42 cm = L
43 – 44 cm = XL
45 – 46 cm = 2 XL

Tallmessige størrelser benyttes for business skjorter, og alfabetisk størrelser (S, M, L osv.) brukes som oftes for fritidsskjorter.

Lengden på en business skjorte skal være lengre (for å legge under bukse) enn en fritidsskjorter.