Om Oss

Grunnlaget til MONTE NAPOLEONE ble lagt i Treviso/Italia i 1974, og i dag forvalter Monte Napoleone den italienske Sartori-arven. Vi skaper eksklusive produkter med høy kvalitet og med en tidløs eleganse. Håndverket er vi utrolig stolte over, og vi bruker kun de beste stoffer og produkter når vi syr. Vi har en enkel men god og solid filosofi og visjon, som ikke bare gjenspeiles i utformingen av produktene våre, men også i produktenes bærekraftige holdbarhet. Vi ser ikke på dette som bare en forpliktelse, men et ansvar vi virkelig ønsker å ta overfor både de som jobber hos oss, de som bruker produktene våre og lokalsamfunn/samfunnet for øvrig.

Historie om Monte Napoleone

Monte Napoleone ble grunnlagt av Vincentzo Lapi. Han etablerte skjortefabrikken sin i en liten by i Treviso, nord for Italia i 1974.
Det fjellrike Italia representerer fornavnet Monte (Mountain), som betyr å forstå utfordringen som skal møtes og målene som skal oppnås. På mange måter ble det andre navnet Napoleone lagt til fordi det betyr Mannen fra Napoli, hvor Mr. Vincentzo ble født; i Napoli.
I 2017 samarbeidet Napoleone med skjortefabrikken DC Garment. Sammen med deres håndverk og ledelse av Mr. Vincentzo, har Monte Napoleone oppnådd ikke bare en stor vekst, men kvaliteten er også finpusset. I 2020 forårsaket spredningen av covid-19-viruset at mange bedrifter dessverre gikk konkurs, og Monte Napoleone slet også med å overleve som mange andre italienske motebedrifter.
I løpet av samme år overtok Mr. Tri Minh Dang, medgründer og administrerende direktør for DC Garment, Monte Napoleone-lisensen og bestemte seg raskt for å forvalte og dyrke konseptet videre. Han etablerte en ny eksklusiv netthandelsløsning med gratis skreddersøm for alle kunder. Mr. Tri ønsker at Monte Napoleone skal være den første nettbutikken hvor kundene kan skreddersy sine skjorter – både skjortelengde og ermelengde kostnadsfritt.
I 2021 setter Monte Napoleone kursen til Oslo, Norge for å tilpasse konseptet til det skandinaviske markedet med sine italienskdesignede skjorter.
Monte Napoleone er overbevist om at alle i det 21. århundre burde kunne kjøpe skjorter på nett der riktig lengde kan bestilles uten ekstra- eller skjulte kostnader. Vi kommer alle i forskjellige former og størrelser, og derfor brenner vi virkelig for at alle skal kunne handle smart, eksklusivt og ikke minst på den enkleste måten. Vi jobber hele tiden med å utvikle oss i takt med teknologien for at våre kunder skal få den beste handleopplevelsen til enhver tid.